Uitgaan in New York


Eten & Drinken New York
Double click to edit
Hotels New York
Nieuws New York
New York forum
Vliegtickets New York
Colofon

Deze website is gemaakt door liefhebbers van New York. Met deze website willen wij verschillende doelgroepen van informatie voorzien.

Vormgeving & webdesign: RMB

Disclaimer / Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 
new-yorkcity.nl kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. new-yorkcity.nl aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. new-yorkcity.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door new-yorkcity.nl worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van
new-yorkcity.nl
new-yorkcity.nl streeft er naar om via deze website correcte en actuele informatie te geven. Ondanks alle zorgvuldigheid, kan het zo zijn dat informatie niet meer helemaal correct is of verouderd.
U kunt daarom geen rechten ontlenen aan informatie op new-yorkcity.nl
new-yorkcity.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden op de site. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Privacystatement
new-yorkcity.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van new-yorkcity.nl
Per e-mail of webformulier verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van een aanvraag of het geven van een reactie en vervolgens verwijderd.

Links naar andere sites
Een aantal links in deze site leidt naar andere sites op servers van derden waarop new-yorkcity.nl geen controle heeft. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Ook aanvaardt new-yorkcity.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze sites of datgene wat daaruit voortvloeit. Indien de eigenaar van een site bezwaar maakt tegen het feit dat via onze website een link is opgenomen naar de betreffende site, neemt de webmaster contact op met de eigenaar en zal desgewenst de bewuste link worden verwijderd.

Mocht u op deze site een foutive link of webpagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste informatie bevat of dat er informatie ontbreekt, stuurt u dan a.u.b. een e-mailbericht naar de webmaster.Home